perjantai 19. syyskuuta 2014

Tiedote: Teatteri Toivo ylpeänä esittää scifi-klassikon Ender's Game





Tänä syksynä Teatteri Toivossa 18 nuoren miehen ja naisen esiintyjäjoukko pelaa synkkää peliä ihmiskunnan kohtalosta. Orson Scott Cardin 80-luvun scifi-klassikko herää henkiin ennen kokemattomalla tavalla ja sykähdyttää painovoimaa uhmaavalla akrobatiallaan.

Kaukana tulevaisuudessa maailmaa uhkaa laji ulkoavaruudesta ja ihmiskunta valmistautuu viimeiseen, epätoivoiseen taisteluun. Ainoa toivomme on superlahjakas, mutta vielä niin nuori, Ender Wiggin. Ender tempaistaan kotoa Maasta avaruuteen koitokseen, jossa sodan liekit polttavat lapsuuden viattomuuden. Nouseeko viattomuuden tuhkasta mies, maailman pelastaja?

Ender’s Game perustuu Orson Scott Cardin miljoonia maailmanlaajuisesti myyneeseen scifi-klassikkoon Ender vuodelta 1985. Yli 20 nuoren näyttelijän esitys on puoli vuotta hiottu kerronnallinen, koreografinen ja musiikillinen helmi täynnä liikettä ja akrobaattisia taisteluita. Vain Teatteri Toivon omistautunut tapa tehdä luonnollista teatteria sekä vanhaan teollisuuskiinteistöön rakennettu ainutlaatuinen tila Helsingin Telakkarannassa voivat tehdä oikeutta Scott Cardin huikealle tarinalle tulevaisuuden maailmasta, jossa toivo ja epätoivo lyövät kättä.

Ender’s Game on ensi-illassa 27.9.2014. Esityskausi päättyy 20.12.2014. Liput myy Tiketti. Tänä syksynä Helsingissä tehdään jotain ennenkuulumatonta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset lehdistönäytökseen (ke 24.9. klo 19):

Teatteri Toivo
Johanna Vanttaja
0400390551
johanna@teatteritoivo.net
www.teatteritoivo.net

Teatteri Toivo
Telakkakatu 6
00150 Helsinki

Sisäänkäynti sisäpihan puolelta

Kuva: Toni Ahola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti