torstai 17. heinäkuuta 2014

Ender’s Game – produktio on jäänyt treenitauolle tiukan alkuvuoden jälkeen.



Promootiokuvausten jälkeen työryhmä on jatkanut harjoitusten ja muun tuotannon merkeissä. Tavanomaiseen viikkoon on kuulunut treenejä, palavereita, yhteisiä talkoita sekä tapahtumia. Kokonaisuudessaan alkuvuoden 2014 aikana Ender’s Game sai kasvot näyttelijöineen, sille ryhdyttiin luomaan ulkoasuakohtauksineen ja lavasteineen sekä sen aikana nidottiin Ender’s Game -työryhmän tiukasti yhteen rankkoine treeniaikatauluineen sekä yhteisine hetkineen. Ihmisten alkujännityksestä ei ole enää merkkiäkään ja kaikki puhaltavatkin jo yhteen hiileen naurun ja yhdessä tekemisen säestämänä. Suurkiitos kuulu erityisesti upeille näyttelijöillemme, joiden sitoutuminen rankkaan treeniohjelmaan sekä lähes vuoden mittaiseen projektiin mahdollistaa Ender’s Gamen kaltaisen hankkeen toteutumisen.

Vauhdikkaan alkuvuoden jälkeen Ender’s Game -työryhmä siirtyy heinäkuun mittaiselle kesälomalle lataamaan akkujaan ennen elo-syyskuun treenipyrähdystä ennen syyskuista ensi-iltaa. Alkuvuoden mittainen harjoittelujakso on tuonut meille mahtavan työporukan, jonka kanssa on ilo työskennellä. Viimeisten näyttelijäkiinnitysten myötä Ender’s Gamen kohtauksia on päästy hiomaan kohti timantinkovaa lopputulosta. Nuori näyttelijäkaarti kokonaisuudessaan tuo näytelmään mahtavaa syvyyttä, huikeaa akrobatista suorituskykyä sekä kestävyyttä, jota vaaditaan kolmetuntisen näytelmän läpiviemiseen esityskauden 26 näytöksen ajan.

Näytelmä on kasvanut päivä-päivältä. Lavastus, puvustus, valaistus ja musiikki tuovat Ender’s Gameen tunnelman, jolla yleisö viedään matkalle maasta ulkoavaruuteen ja takaisin. Musiikki tuo Ender’s Gameen sen ansaitsemansa eeppiset mittasuhteet, korostaen tarinan kohtalontäytteistä sanomaa. Elokuu tuonee tullessaan hurjan loppukirin treeneissä ja tuotannossa. Harjoitteluissa työstetään kohtausten fyysisiä ominaisuuksia uusien treenivälineiden avulla ja saatetaan tuotanto ajoissa valmiiksi. Paljon on tehty, mutta työ ei lopu ennen syyskuun 27. päivän ensi-iltaa.


-Juuso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti